Nem vagy egyedül!

Ne hidd azt, hogy az egész világon csak neked van egyedül hasonló problémád, és hogy ezért senki nem tud segíteni! Sok-sok gyermek él hasonló helyzetben mint te, és fontos, hogy ezt ki lehessen mondani. A legtöbb ember titokban tartja, hogy alkohol vagy drogproblémákkal küszködik, de tény, hogy sok millió gyermek van, akiknek szülei hasonlóan szenvedélybetegségben szenvednek.

Sok gyermek érzi magát hibásnak, szégyelli magát, ha valamelyik szülője már megint berúgott. Az egész helyzet nagyon megviseli őket. Elkeseredettek és gyakran szomorúak, mert sokszor kell csalódniuk, és nem tudják, hogy miért. Sokszor pedig egyszerűen csak tehetetlenek, mert nem tudják, hogy lesz tovább, és nem bíznak meg magukban, mert nem tudják az otthoni helyzetet megváltoztatni.

Gondolj mindig arra: nem vagy egyedül!

Ha valakivel beszélgetni szeretnél erről, de senkit sem ismersz, akivel megoszthatod gondjaidat, akkor itt olyan emberek e-mailcímét találod meg, akik érted vannak, és akik segíthetnek neked a probléma megoldásában.

Ami még fontos!

Név nélkül kereshetsz meg minket, és mi megpróbálunk neked segíteni, hogy kiutat találj a helyzetből. Komolyan vesszük, amit érzel, és amit gondolsz, és minden, amit megosztasz velünk, köztünk marad!

Szenvedélybeteg Szülők Gyermekei